VERITAS - br. 4/2002.

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR


NAGRADNA IGRA - KVIZ VJERE I ZNANJA


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. svibnja 2002. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (4)
Sveti Duh 33
10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 6/2002. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 4/2002

1) Kome Isus najradije naviješta evanđelje?

2) Tri nova dokumenta Svete Stolice govore o...

3) Navedite ime i prezime našega nedavno preminulog Kardinala?

4) Tko je predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine?

5) Koji je drugi naziv za Uskrs?

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 2/2002. 1) Znamenja i čudesa; 2) Opus Dei; 3) Malarija; 4) Fra Ambroz Knežić; 5) 10. veljače 1960.

U drugom krugu izvlačenja (za br. 2/2002.) prvu nagradu dobila je Stanka GMAZ-ŠVIĆ iz Pule, (nagrada je knjiga "Pristup Bibliji"); drugu nagradu dobio je Vjekoslav TEPEŠ iz Zagreba ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"); treću nagradu dobio je Jurica LESANDRIĆ iz Vinkovaca ("Heroj i mučenik Placido Cortese - creski franjevac konventualac"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<