VERITAS - br. 9/2003.

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. listopada 2003. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (9)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 11/2003. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 9/2003

1) Novi nuncij u Hrvatskoj je mons. Francisco-Javier…

2) Blagdana rođenja Marijina pučki se naziva…

3) Poglavarica sestara klarisa u Požegi je s. Marija Celina…

4) Od 11. do 14. rujna Papa će pohoditi...

5) Dobrom razbojniku Isus je rekao: "Danas ćeš biti sa mnom…"

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 6/2003. - 1) Kolonija; 2) Sto; 3) Roman Polanski; 4) Pascal; 5) Fides.

U šestom krugu izvlačenja prvu nagradu dobila je Marija-Mira VRDOLJAK iz Zadra (nagrada je knjiga "Pristup Bibliji"); drugu nagradu dobila je Ivanka MATANA iz Dubrovnika ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"); treću nagradu dobila je Sanja SRUK iz Zagreba ("Heroj i mučenik Placido Cortese - creski franjevac konventualac"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<