Veritasov tim

Uz glavnog urednika i Uredničko vijeće koje se periodično sastaje i daje konkretne smjernice za djelovanje našega časopisa postoji i uži Veritasov tim koji svakodnevno obavlja i u djelo provodi naš cjelokupni apostolat pisane riječi.
Veritas - Glasnik svetoga Antuna Padovanskoga

Veritasov tim

  • fra Ljudevit Maračić, lektor

S ponosom u svom timu predstavljamo fra Ljudevita Maračića, najdugovječnijeg glavnog urednika koji u časopisu surađuje od prvoga broja Veritasa. Svojim stručnim znanjem i zalaganjem, ali najviše strpljivošću i neizmjernom ljubavlju prema pisanoj riječi brine se da svaki broj časopisa izađe u beprijekornom jezičnom smislu.

  • Ivica Beljan, grafički urednik

Ivica Beljan kao grafički urednik oblikuje svaki broj časopisa kao i sva naša izdanja skoro. Samozatajan kreativni genij koji vizualnim rješenjima i grafičkim oblikovanjem iz broja u broj ili od knjige do knjige oduševi ponajprije naše čitatelje, ali i urednike koji često pred njega stavljaju naizgled nemoguće zadatke.

  • Marko Dumančić, voditelj ureda

Bitna karika u našem malom, ali vrlo kreativnom timu jest voditelj ureda koji je odgovoran za besprijekorno administrativno poslovanje Veritasa. U većini slučajeva Marko će biti prva osoba koju ćete čuti kad nazovete naš uredski telefon ili će vam odgovoriti na mail koji ste poslali s vašim upitom. Ljubazno i strpljivo vodi ured brinući o svim detaljima, rokovima, narudžbama i terminima kako bi naš kreativni tim uspješno vršio svoje poslanje.

Suradnici istine

Veritas je puno više od samoga časopisa, to je na prvom mjestu zajednica suradnika istine koji svjedočanstvom svoga života progovaraju o susretu s Istinitim. Veritas je zdrava katolička pobožnost prema sv. Antunu Padovanskom, Bezgrješnoj, sv. Maksimilijanu Kolbeu koja se očituje u hodočašćima, molitvama i nasljedovanju njihove vjere i života. Veritas je i Kruh sv. Antuna koji kroz djelovanje Caritasove kuhinje dnevno hrani par stotina ljudi u potrebi. Veritas je i Dom sv. Antuna u kojem besplatno žive studenti slabijeg imovinskog stanja. Veritas je stil života jer jedino osoba koja živi u istini i ljubavi je sretna i zadovoljna imajući u potpunosti osmišljen život utemeljen na Isusu Kristu te je kao takva potpuno slobodna svojom vedrinom svjedočiti Radosnu vijest.