VERITAS - br. 3/2004

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama. Čitatelji web-izdanja "Veritasa" odgovore mogu naći i ovdje.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. travnja 2004. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (3)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 5/2004. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 3/2004

1) Kako se naziva blagdan koji slavimo 25. ožujka?

2) Katolici se u crkvama i kapelicama klanjaju pred…

3) Koji je edukativni film nedavno izazvao velike rasprave u našoj javnosti?

4) Poznata međunarodna vjernička udruga naziva se Vojska…

5) Kako glasi internetska adresa našeg lista?

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 1/2004. 1) Mario Bebić; 2) Fides; 3) Marica Tonković; 4) Dan mira; 5) Savao.

U prvom krugu izvlačenja prvu nagradu dobila je Elizabeta ŠANGO iz New Jerseya, SAD (nagrada je knjiga "Ivan - evanđelist ljubavi"); drugu nagradu dobila je Ivana ANUŠIĆ iz Zagreba ("Sv. Josip, zaručnik BDM i čuvar Isusov"); treću nagradu dobio je Anto ŠOKČEVIĆ iz Reutlingena, Njemačka ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<