VERITAS - br. 10/2004

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama. Čitatelji web-izdanja "Veritasa" odgovore mogu naći i ovdje.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. studenoga 2004. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (10)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 12/2004. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 10/2004

1) Koji je po redu susret frame nedavno održan u Vinkovcima?

2) Kako se naziva festival duhovne glazbe koji se priređuje u Molvama?

3) Na 20. Redovničkom tjednu u Zagrebu raspravljalo se o...

4) Svoju 90. obljetnicu postojanja slavi "Društvo...

5) Koliko je vremena prošlo od posebne Biskupske sinode za Afriku?

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 7-8/2004. 1) Švicarsku; 2) Smijati; 3) Čabrajom; 4) Sv. Vida; 5) 27. rujna.

U sedmom-osmom krugu izvlačenja prvu nagradu dobila je S. Marina PERIĆ iz Zagreba (nagrada je knjiga "Ivan - evanđelist ljubavi"); drugu nagradu dobila je Jasminka KOVAČ iz Burgdorfa, Švicarska ("Sv. Josip, zaručnik BDM i čuvar Isusov"); treću nagradu dobio je Krunoslav FRANJKOVIĆ iz Ogulina ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<