VERITAS - br. 11/2004

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama. Čitatelji web-izdanja "Veritasa" odgovore mogu naći i ovdje.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. prosinca 2004. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (11)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 1/2005. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 11/2004

1) Nedavno smo proslavili 1700. obljetnicu sijemskih...

2) Na kraju crkvene godine slavimo blagdan...

3) U listopadu je započela Godina...

4) Kako se zove rektor kapele "Corpus Domini" u Zagrebu?

5) Napišite kraticu Međunarodne udruge katoličkog tiska.

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 9/2004. 1) 1984. godine; 2) 300. obljetnicu; 3) Amy Welborn; 4) Šeol; 5) sport.

U devetom krugu izvlačenja prvu nagradu dobila je Rozarija KATALINIĆ iz Kaštel Sućurca (nagrada je knjiga "Ivan - evanđelist ljubavi"); drugu nagradu dobila je Marija DERŠIĆ iz Ivanske, Švicarska ("Sv. Josip, zaručnik BDM i čuvar Isusov"); treću nagradu dobila je Nedjeljka ANDRIĆ iz Slavonskog Broda ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<