VERITAS - br. 6/2006

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama. Čitatelji web-izdanja "Veritasa" odgovore mogu naći i ovdje.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 23. kolovoza 2006. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (6)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 9/2006. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 6/2006

1) Međunarodni dan obitelji proslavili smo…

2) Bl. Ana-Marija Tauscher utemeljiteljica je karmelićanki božanskog…

3) Fra Marko Planinić ispovjednik je u bazilici sv. Antuna u…

4) U prosincu će izići jubilarni broj "Veritasa". Koji je po redu?

5) Novi CD u čast sv. Antunu nosi naslov "O, Sveče…

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 4/2006. 1) Emausu; 2) sveučilišta; 3) Pavla II.; 4) mladeži; 5) biskupije.

U četvrtom krugu izvlačenja prvu nagradu dobio je Ištvan BALANGO iz Bačke Palanke, SiCG (nagrada je knjiga "Ivan - evanđelist ljubavi"); drugu nagradu dobila je Julijana HADELJAN iz Čakovca ("Sv. Josip, zaručnik BDM i čuvar Isusov"); treću nagradu dobila je Antonela RAMIĆ iz Vida ("Ti si Petar... Sažetak povijesti Crkve"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<