VERITAS - br. 10/2006

>[SADRŽAJ]<

ZA ODMOR

NAGRADNA IGRA

Kviz vjere i znanja


Cilj ove nagradne igre nije sama provjera vjerskog znanja naših čitatelja, nego prije svega želimo vjernike potaknuti na razmišljanje i na razgovor o vjerskim temama, na proučavanje Svetoga pisma, te na življenje onoga što već vjeruju. Odgovori na pitanja "skriveni" su u "Veritasu", ili se pak radi o općepoznatim činjenicama. Čitatelji web-izdanja "Veritasa" odgovore mogu naći i ovdje.

Popunjeno rješenje izrežite*, upišite svoje ime i prezime i punu adresu, te najkasnije do 15. studenoga 2006. pošaljite na:

"Veritas" - za Kviz (10)
Sveti Duh 33
HR-10000 Zagreb

Imena triju dobitnika/ca nagradâ objavit ćemo u "Veritasu" br. 12/2006. Nagrade su tri vrijedne knjige.

Br. 10/2006

1) Svjetski dan mladih održat će se 2008. godine u...

2) Bl. Majku Tereziju ponekad nazivaju "sveticom...

3) Mjesto Taizé nalazi se u...

4) Sv. Franjo spjevao je na čast Bogu "Hvalospjev...

5) Međunarodni susret Taizéa ove će se godine održati u...

* Odgovore na pitanja nužno je upisati u kupon "papirnatoga" izdanja "Veritasa", a njega možete nabaviti u većini crkava, ili se možete pretplatiti putem priloženog obrasca. Cijenu i uvjete pretplate možete pronaći na web stranici impressum. Za eventualne dodatne upute možete se obratiti i na našu e-mail adresu (veritas@veritas.hr).

Rješenja iz br. 7-8/2006. 1) 15. kolovoza; 2) Padovi; 3) Bertone; 4) mladima; 5) odmor.

U sedmom-osmom krugu izvlačenja prvu nagradu dobila je Lidija HADELJAN iz Čakovca (nagrada je DVD "Božji prolazak kroz jedan život - sv. Katarina Labouré"); drugu nagradu dobila je Dunja HORVATINOVIĆ iz Zagreba (knjiga Celestina Tomića: "Marijina poruka"); treću nagradu dobila je Franciska VOLARIĆ iz Zadra (molitvenik "Nasljeduj Mariju"). Nagrađenima čestitamo, a ostalim sudionicima u igri želimo više sreće u idućim izvlačenjima.

>[SADRŽAJ]<