Home - www.veritas.hr - Veritas Bazilika sv. Antuna - Padova

 

 
Vaša pošta
 
IZ SVIJETA
 

Svoja pisma i pitanja pošaljite na adresu Uredništva: Veritas, Sveti Duh 33, 10000 Zagreb

U mjesecu prosincu dobili smo puno vaše pošte. Ovdje odabiremo samo neka od pisama i objavljujemo ih. Smatramo, naime, da sve pohvale treba podijeliti s drugima, jer su one i zbog vas koji čitate ove priloge što ih mi u Veritasu stvaramo.
Najiskrenije se zahvaljujem svima i pozivam vas da nam pišete.

Urednik

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Njemačka

Cijenjeni i dragi naši!
Ovim naručujem knjigu “Bijela Gospođa iz Lurda” na istu adresu gdje uredno primam sve bolji i bolji Veritas koji pročitam od A do Z.
Želim vam svima najljepše blagdane sa srdačnim pozdravima i posebnim poštovanjem.
Vaš dr. Blaženko iz Wehra – Njemačka

Srbija - Vojvodina

Poštovani,
Ovim putem želim da vam se za-hvalim na poslanoj knjizi koju sam dobila u vašoj nagradnoj igri. Redovno čitam Veritas, jer svaki broj stiže na našu župu u Pančevu. Od pre godinu dana mi je postao posebno drag, tačnije od Taizé susreta koji se prošle godine održao kod vas u Zagrebu. Ja sam sa svojim prijateljima bila smeštena u blizini župe Sv. Antuna, kod jedne divne porodice sa kojom sam i sada u kontaktu.
Veliki pozdrav svima vama koji ste zaslužni da možemo zaista uživati u svakoj rečenici našeg Veritasa.
S poštovanjem, Gabrijela Njergeš iz Pančeva

Slovenija

Pozdravljeni!
U Sloveniji sam čitala članak o vama: “Hrvati lahko od zdaj naprej svoje molitve, želje in zahvale Sv. Antonu pošljejo kar prek elektronske pošte. Elektronsko pošto lahko pošljejo verski reviji Veritas, ki je na svoji spletni strani pripravila poseben obrazec za molitev, ki ga uporabniki lahko izpolnijo. Urednik Veritasa, pater Ivan Bradarić, nato zbere vse molitve in prošnje ter jih nese v Padovo, kjer je svetnik iz 13. stoletja pokopan v baziliki, ki je tudi romarska pot. Vsak mesec se po besedah Bradarića nabere najmanj sto molitev, ki jih nese v Padovo.” Zanima me, gdje mogu napisati molitvu?
Hvala, Andreja

Australija

Dragi urednici
Merry Christmas
Evo nam Božić kuca na vrata, pa neka vam je sretno i blagoslovljeno porođenje malog Isusa. Želimo Vam puno uspjeha u Novoj godini u Vašem plemenitom radu.
Prošle je godine “Veritas” doživio veliki napredak sa novim člancima i novim temama. Samo tako nastavite!
Drago i Sophia Denis, Australija

Hrvatska

Dragi naši
Uvijek se neobično radujemo novom broju Veritasa. Nadam se da ćete nas i ubuduće iznenađivati novim prilozima i dobrim intervjuima. Samo naprijed – nema stajanja! Svima vam od srca želimo radostan Božić i sretnu Novu Godinu.
Tamara i Zdenko K., Osijek

Mađarska, Dravakerestur

Sretan Božić i novu 2008. godinu želi Vam vjerna čitateljica iz Mađarske. Zahvaljujem Vam za Glasnik koji primam. Pozdrav od Anice M. Pinter

 


1999-2019 :: Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, Sveti Duh 33, HR-10000 Zagreb,
tel. (01) 37-77-125; (01) 37-77-127; faks (01) 37-77-252; e-mail: veritas@veritas.hr

U suradnji s