Home - www.veritas.hr - Veritas Bazilika sv. Antuna - Padova

 

 
Pošta
 

REAKCIJE

Hvaljen Isus i Marija!
Danas, 2. 12. 2010., primio sam Vašu pošiljku knjige "Crkva i medicina…" koju sam kod poštara morao platiti 141,00 kunu. Javio sam se SMS porukom na HKR gdje je bilo rečeno da ćemo knjigu dobiti po 100 kuna. Poštarina je doduše iznosila 25,00 kuna što iznosi 125,00 kuna što je navedeno kao otkupnina. Zaokružena svota na omotnici je 133,90, a konačna cijena koju je moja punica morala platiti je 141,90 kuna. Cijena u knjižarama Verbum je 150,00 kuna kako ste mi i sami rekli na telefon. Dakle ja sam od silnih popusta dobio knjigu za 8,10 kuna jeftinije.

(Podaci o osobi pridržani Redakciji)

Poštovani gospodine!
Vjerujem da ste doživjeli neugodnost i razočaranje, ali dijelom i zbog toga što niste bili upućeni u sustav slanja pošiljaka poštom. Budite uvjereni da bismo vam radije poklonili knjigu nego primili vaše pismo razočarenja. Svjesni smo kako je danas svaka kuna važna, ali na mnoge od cijena koje spominjete ne možemo utjecati.

Situacija je ova: slanje pošiljke uz plaćanje pouzećem za težinu od 501 gr. do 1.000 gr. (u koju kategoriju ulazi knjiga koju ste naručili) pošta naplaćuje 25,80 kn. Taj iznos unaprijed plaćamo mi. Na kuverti napišemo da je otkupnina 126,00 kn (knjiga 100,00 kn + poštarina). Uz ovaj iznos pošta naplati primatelju još povrat slanja novca 8,99 kn. Taj iznos primatelj plaća za knjigu i poštarinu. Ostatak iznosa, kako navodite, do 141,90, platili ste jer je tako bilo lakše poštaru da vrati.

Nadam se da vas ovo neće jako pokolebati te da ćete i dalje pratiti naše tiskovine.

Uredništvo

ZAHVALE

Štovana redakcijo i njeno članstvo, u tolikoj mjeri ste me danas obradovali - darom iz snova, da sam u prvi mah ostao zatečen, bez riječi.... Trenutak potom, nakon otvaranja pošte - ushićen ! No i dalje sam u nedoumici - čime sam zaslužio (?) tako prekrasno djelo - Misao za svaki dan, blažene Majke Terezije iz Kalkute. Inače, kako redovito čitam Veritas, s vremena na vrijeme pošaljem enigmatska rješenja, što je bio slučaj i s nagradnom asocijacijom iz ljetnog dvobroja čije rješenje je bilo Majka Tereza. Je li moguće da sam bio sretnik pri odabiru dobitnika? Istinski Vam se zahvaljujem za primljeni dar, a s nestrpljenjem očekujem novi Glasnik sv. Antuna, koji čitaju tri generacije u našoj obitelji, uz zahvalu - od Gavranova "jata". Svima Vama puno pozdrava!

ČESTITKE

Proteklih dana primili smo brojne vaše čestitke. Trebao bi nam sigurno cijeli jedan broj Veritasa da bismo ih sve prenijeli. Mi izdvajamo samo neke. U njima, molimo vas, prepoz-najte sebe, a mi vam svima od srca zahvaljujemo.

Blagoslovljen Božić i sve najbolje u 2011. Zahvaljujem na lijepom Glasniku i ustrajte i dalje, Dobroslav Zanini

Poštovani gosp. uredniče, Sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u Novoj 2011. godini želi Vam Jasmina Vržina i suprug.

Poštovani članovi redakcije, sa zadovoljstvom iščitavam vaš i naš glasnik - sv. Antuna Pado-vanskog, kojemu se kao i brojnim Božjim velikanima utječem i s pouzadnjem preporučam. Jednako to činim za sve svoje bližnje, znane i sve ljude kojima je potrebna njegova pomoć i zaštita. Stoga sam sretan i ponosan na činjenicu da sam jedan od onih koji ima za što zahvaljivati svom zaštitniku i s osobitom privrženošću prema sv. Antunu neću prestajati klicati molitve koje ga veličaju za sve milosti i prednosti kojima ga je Bog nad ostale odlikovao..., ali i zbog činjenice da u svojim rukama drži Djetešce koje je spasilo svijet - Isusa Krista. U znak zahvalnosti glede sadržajnosti glasnika koji potiče na štovanje sv. Antuna, rado vas se sjećam i sa zadovoljstvom vam šaljem tri sličice meni od najranijeg djetinjstva omiljenog i duhovno ukorijenjenog sveca. Neka su vama i svima vašima čestiti i blagoslovljeni božićni blagdani, te nova 2011. godina - nek vam bude sretna i uspješna. Mijat Gavran s obitelji!

Blagoslavljen Božić i sretnu Novu godinu 2011. želi obitelj Vladimira Chribika iz Slovačke.

Dragi urednici, Želimo vam sretan i blagoslovljen Božić i puno uspjeha u vašem plemenitom radu i obilje Božjeg blagoslova u Novoj Godini. Od srca vam žele Drago i Sofija Denis.

Štovani uredniče, Želimo vam blagoslovljen i miran Božić te puno, puno Božjeg blagoslova i mira, ljubavi i radosti u Novoj 2011. godini. Hvala za vašu dobrotu i molitve! Ana C.

 


© 1999-2020 :: Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, Sveti Duh 33, HR-10000 Zagreb,
tel. (01) 37-77-125; (01) 37-77-127; faks (01) 37-77-252; e-mail: veritas@veritas.hr

U suradnji s