Veritasov tim

Uz glavnog urednika i Uredničko vijeće koje se periodično sastaje i daje konkretne smjernice za djelovanje našega časopisa postoji i uži Veritasov tim koji svakodnevno obavlja i u djelo provodi naš cjelokupni apostolat pisane riječi.
Veritas - Glasnik svetoga Antuna Padovanskoga

Veritasov tim

  • fra Ljudevit Maračić, lektor

S ponosom u svom timu predstavljamo fra Ljudevita Maračića, najdugovječnijeg glavnog urednika koji u časopisu surađuje od prvoga broja Veritasa. Svojim stručnim znanjem i zalaganjem, ali najviše strpljivošću i neizmjernom ljubavlju prema pisanoj riječi brine se da svaki broj časopisa izađe u beprijekornom jezičnom smislu.

  • Ivica Beljan, grafički urednik

Ivica Beljan kao grafički urednik oblikuje svaki broj časopisa kao i sva naša izdanja skoro. Samozatajan kreativni genij koji vizualnim rješenjima i grafičkim oblikovanjem iz broja u broj ili od knjige do knjige oduševi ponajprije naše čitatelje, ali i urednike koji često pred njega stavljaju naizgled nemoguće zadatke.

  • Dario Šagolj, voditelj ureda

Dario je najnoviji u našem malom, ali vrlo kreativnom timu. Kao voditelj ureda odgvoran je za administrativno poslovanje Veritasa, od poslovne komunikacije preko telefona i maila, primanja narudžbi i odgovaranja na sve druge upite. U većini slučajeva Dario će biti prva osoba s kojom ćete stupiti u kontakt kada nazovete naš ured ili nam se obratite e-mailom. 

Iako je prije svega par mjeseci došao u naš tim vrlo brzo se uklopio i vrlo uspješno svladao sve vještine koje su potrebne za vođenje ureda.

Suradnici istine

Veritas je puno više od samoga časopisa, to je na prvom mjestu zajednica suradnika istine koji svjedočanstvom svoga života progovaraju o susretu s Istinitim. Veritas je zdrava katolička pobožnost prema sv. Antunu Padovanskom, Bezgrješnoj, sv. Maksimilijanu Kolbeu koja se očituje u hodočašćima, molitvama i nasljedovanju njihove vjere i života. Veritas je i Kruh sv. Antuna koji kroz djelovanje Caritasove kuhinje dnevno hrani par stotina ljudi u potrebi. Veritas je i Dom sv. Antuna u kojem besplatno žive studenti slabijeg imovinskog stanja. Veritas je stil života jer jedino osoba koja živi u istini i ljubavi je sretna i zadovoljna imajući u potpunosti osmišljen život utemeljen na Isusu Kristu te je kao takva potpuno slobodna svojom vedrinom svjedočiti Radosnu vijest.