BBB za Banovinu

I šlag na torti je bila Glina gdje smo se čak i malo podružili s djecom koja su bila oduševljena, 170 paketa, desetak lopti i sadnica trešnje koju smo posadili zajedno s djecom

Nakon strašnih potresa na Banovini i mi BBB-i iz Rudeša smo bili jedan mali dio one vojske navijača koji su danonoćno pomagali unesrećenim ljudima. “Gledajući te sve jadne ljude najviše su nas pogodili tupi pogledi i suze onih najmanjih i onda je došla ideja o akciji” govori Jura jedan od organizatora. “Svi smo tu negdje u najboljim godinama (četrdesetak) i sami smo roditelji vrtićke ili školske djece i nismo mogli ostati ravnodušni” kaže Mirko, također jedan od organizatora. Osigurali smo svakom djetetu vrtićke i predškolske dobi, a ima ih 1870 s područja Siska, Petrinje i Gline, poklon paket (slatkiši, četkica i pasta za zube, igračke) za Uskrs.

U akciju smo uključili i DV Grigor Vitez, DV Matija Gubec, DV Panda i DV Kockica tako da su mališani s Banovine dobili i poruke podrške svojih vršnjaka iz Rudeša. Akcija je trajala 2 mjeseca i skupljeno je 24.720 kuna i cca 30.000 u donacijama u robi,a na Veliki petak smo bili u vrtićima i podjelili pakete i radost s djecom, ravnateljicama i zaposlenicima tamošnjih vrtića.

Ovo je bila valjda dvadeseta akcija Bad Blue Boysa od potresa i tu je snaga grupe!

Hvala svima u naše i u ime dječice koji su se uključili u akciju na bilo koji način. BBB-ima, navijačima, futsal dinamu, vrtićima, liječnicima stomatolozima koji su dali četkice i paste, Osnovnojj školi Pavleka Miškine iz Zagreba, mladima sa susreta Duhovno duhovitih večeri četvrtkom u župi sv. Antuna, Pučkoj kuhinja na Svetom Duhu, teti Mirti koja je s nama od prvog dana, Tomeku Stojaku koji nam je dao proctor i svim malim ljudima velikoga srca.