Konferencija Poduzetništvo s povjerenjem

Duhovno-poslovni događaj godine, 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem koje će se održati u subotu 24. veljače 2024. od 9 do 18 sati u Zagrebu. Konferenciju je organizirala inicijativa Catholic Cro Women (CCW), odnosno Udruga Poduzetništvo s povjerenjem. Ovakav događaj najveći je u Hrvatskoj a okupiti će više od 500 žena poduzetnica kao i one koji o poduzetništvu razmišljaju, planiraju i podržavaju samo poduzetništvo. Vijest da je sudjelovanje na konferenciji moguće i online posebno je razveselila žene iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva. Različite opcije sudjelovanja izvrsna su prilika za zajedništvo, poslovni i osobni rast te umrežavanje.

Program će započeti euharistijskim slavljem u bazilici sv. Antuna Padovanskog u 9.00 sati a predslavit će fra Ivan Marija Lotar, duhovnik Udruge. Zatim slijedi konferencija koja će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Sudionice konferencije očekuje pet vrsnih govornika: Don Damir Stojić – vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman i duhovnik zajednice Božja pobjeda; don Mihovil Kurkut – voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće Salesiana; Eva Vukina – akademska slikarica i poduzetnica; te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Stručne radionice prilika su sudionicama za usvajanje novih znanja i vještine o poslovanju. Pomno osmišljene teme vodit će eminentni stručnjaci za područja: Organizacija vremena – Manuela i Vladimir Grebenar; Postavljanje poslovne strategije – Monika Friščić i Ivona Zgrabljić; Brending i prodaja – Ante i Nikolina Mihaljević; Franjina ekonomija – Miriam Mary Brgles i Katarina Bukša; Biznis i Biblija – Lana Jukić i Krešimir Prevendar; Krizna komunikacija – Davor Trbušić; Financije s Bogom – Marko Matijašević.

Poduzetništvo s povjerenjem za žene bit će i prilika za druženje i umrežavanje. Tako će uz doručak i ručak, uživanje u gastro i eno delicijama, sudionice imati priliku uživati i u vrhunskim izvedbama poznatih glazbenika – Stjepana Lacha, Vanesse Mioč, Pave Ravenščak i Sestara Halužan.

‌Konferenciju će biti moguće pratiti i online. Tako će priliku dobiti sve one poduzetnice koje nisu u mogućnosti biti u Zagrebu. Online sudjelovanje bit će moguće na tehnički visokoj razini što će omogućiti zajedništvo i sa sudionicama iz drugih dijelova Hrvatske i inozemstva.

Konferencija Poduzetništvo s povjerenjem jedinstveni je događaj koji će svakoj poduzetnoj ženi omogućiti duhovno i poslovno osnaživanje, jasnoću, umrežavanje, znanje i dobru zabavu. Ima li išta smislenije za poduzetnu ženu osim čuti ove teme: Kako uskladiti obitelj i posao, Tko je žena iz Božje perspektive? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu?

Cijeli intervju možete pročitati u tiskanom izdanju Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga u broju 02/2024.